Låt dina elever studera på egen hand i klassrummet eller hemma

TECKNA MEDLEMSKAP FÖR DINA ELEVER OCH FÅ TILLGÅNG TILL HELA PORTALEN MED FILMER, ÖVNINGSUPPGIFTER, SUPPORT & LIVETRÄFFAR ONLINE.

FOTOGRAFERING & BILDER

Lär dig bildredigering och fotografering i egen takt.

WEBBSIDOR & SOCIALA MEDIER

Lär dig bygga hemsidor och kommunicera i sociala kanaler.

GRAFIK & LOGOTYPER

Lär dig skapa ritad datorgrafik.

RÅDGIVNING & SUPPORTFORUM

Personlig hjälp av oss lärare eller hjälp av andra i forumet.

WEBBINARIER & MÅNADSMÖTEN

Onlineträff 1 gång per månad för vidareutveckling.

STATISTIK & ANNONSERING

Lär dig läsa av dina besökare och digitalannonsering.

FOTOGRAFERING & BILDER
Lär dig bildredigering och fotografering i egen takt.

WEBB & SOCIALA MEDIER
Lär dig bygga hemsidor och
kommunicera i sociala kanaler.

GRAFIK & LOGOTYPER
Lär dig skapa ritad datorgrafik.

HJÄLP & RÅDGIVNING
Personlig hjälp av oss lärare
eller hjälp av andra i forumet.

MÅNADSMÖTEN LIVE
Liveträff Online 1 gång per
månad för vidareutveckling.

STATISTIK & ANNONSERING
Lär dig läsa av dina besökare och digitalannonsering.

MEDLEMSKAP

1 TERMIN (6 MÅNADER)

750 kr / elev
exkl. moms

Ordinarie pris 1.435,20 kr exkl. moms

MEDLEMSKAP

1 LÄSÅR (12 MÅNADER)

1.300 kr / elev
exkl. moms

Ordinarie pris 2.632,20 kr exkl. moms

Har du frågor?

Kontakta Madeleine direkt:
Mob: 0709 39 14 25
E-post: madeleine@distansskolan.se

UTBILDNING DYGNET RUNT

Teckna ett medlemskap och du få tillgång till portalen när du vill, dygnet runt.

VÅRA UTBILDNINGSOMRÅDEN
Webbkurser bygg hemsida med WordPressa
Design & Layout fixa bilder och skapa snygga trycksaker
Video & Ljud klipp och redigera videofilmer
Office kom igång med Microsofts programvara
Sociala Medier kom igång i sociala kanaler för företag
Marknadsföring annonser i sociala kanaler och på Google
Digitalfoto ett flertal kurser i fotografering

Låt dina elever studera på egen hand i klassrummet eller hemma

Våra kurser

På distansskolan.se har vi kurser inom webb, trycksaksproduktion, sociala medier, digital marknadsföring, officepaketet, foto, bildbehandling, videoproduktion och mycket annat. Det är information som passar bra att studera på distans, både i klassrum eller hemma.

Så fungerar det

Våra kurser består av filmer och självstudieuppgifter. När eleven fått sina inloggningsuppgifter kan man studera i eget tempo som passar en själv. Kursportalen ligger öppen dygnet runt, året om. Utbildningsfilmerna varvas med övningsuppgifter som eleven gör på egen hand. Vi på distansskolan.se granskar eller betygsätter inte uppgifterna, men eleven kan exempelvis skicka uppgifterna till sin lärare för rättning/betygsättning. På så sätt kan läraren kontrollera att eleven verkligen genomför kursen.

Vi har fyllt distansskolan.se med allt från nybörjarkurser till djupare expertkunskaper. Kurserna leds av kursledare verksamma inom reklam och marknadsföring och de har flera års erfarenhet av utbildning i branschen.

Support på många sätt

En gång i månaden har vi ett månadsmöte online i livesändning med möjlighet till frågor och funderingar som man kanske inte hittat på kursportalen. Det finns också ett användarforum där man kan ställa frågor i olika ämnen och få hjälp, både av lärarna, men också av andra kursdeltagare. Man kan också kontakta läraren direkt via mail om man kört fast med en uppgift.

Enkelt att komma igång

Det är enkelt att komma igång. Du köper medlemskap för en termin eller ett läsår. Vi levererar ett antal kursnycklar (en till varje elev) som du som lärare delar ut till dina elever. Kursnyckeln är personlig och får ej överlåtas. Eleven registrerar sitt eget konto och kan sen sätta igång med kurserna. Snabbt och enkelt för alla.

Förmånliga priser

Kostnaden är halva priset jämför med våra andra kursdeltagare. Vårt specialpris för skolor gäller för grundskolor, gymnasier, universitet, privatskolor, högskola och folkhögskola.

Du som lärare kan fokusera på tillämpningar och lämna teknikgenomgången till oss.

Förutom alla kurser som ingår får du även tillgång till 1000-tals övningsuppgifter som du kan ladda ner och göra på egen hand. Stöter du på ett problem ställer du en fråga i forumet som både vi lärare och andra medlemmar kan hjälpa till att besvara eller så kan du kontakta oss direkt för hjälp och rådgivning.